Koivijver

Perfect Vijver is de specialist op het gebied van het aanleggen van koivijvers

Koivijver door Perfect Vijver

In een koivijver ligt de nadruk op de vissen in de vijver. Dat is in dit geval de Nishikigoi, ookwel de koi karper. Deze vissen hebben speciaal aangelegde, plantenvrije vijvers nodig. Dit komt omdat de koi karper alle planten opeten. Hierdoor is er een filtersysteem nodig voor uw koivijver. Perfect Water zorgt voor de aanleg van uw koivijver. 

De voordelen van een vijver door Perfect Vijver

  • Een prachtige vijver met de beste waterkwaliteit
  • Voor iedere gewenste vijver, wij leveren maatwerk
  • Al meer dan 15 jaar ervaring
  • Goede service en installatie
Koivijver

Een koivijver in uw tuin

De koi heeft een speciaal aangelegde, plantenvrije vijver nodig. Het houden van koikarpers vergt een andere aanpak dan wanneer u een normale vijver in uw tuin heeft. Om het water van de koivijver helder te houden heeft u een krachtig filtersysteem nodig. Er zijn immers geen planten aanwezig die de vijver schoon kunnen houden. Naast dit filtersysteem hebben de koi karpers een bepaalde manier van voeren nodig. Een koivijver is een investering in zowel aanleg, filtersystemen, de koi karpers en het onderhoud.

Perfect Vijver kan u helpen met een passend advies en vijverplan voor uw koivijver. U kunt er voor kiezen om uw vijver zelf aan te leggen of de specialisten van Perfect Vijver dit voor u te laten doen. Wilt u ook een passend advies?
 

Vul onze online advies tool in
Voordelen

De voordelen van een koivijver

Wilt u een koivijver en zo nog meer kunnen genieten van uw tuin en deze bijzondere vissen? Met het advies en de installatie van Perfect Vijver geniet u van tal van voordelen.

  • U kunt genieten van de bijzondere koi karpers in uw eigen tuin.
  • Dankzij een filtersysteem heeft uw koivijver een perfect klimaat.
  • Perfect Vijver geeft u een passend advies voor uw tuin.
  • Perfect Vijver zorgt voor aanleg van de koivijver.
  • Perfect Vijver maakt gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen.
Ontwerp

Een passend advies voor uw koivijver

Als u uw koivijver wilt laten aanleggen door Perfect Vijver is het aanbevolen om hier een vijverplan voor te laten maken. Hierin geven wij een passend advies voor uw tuin en bekijken we de soort vijver die u wilt laten aanleggen en uw wensen.

Onderhoud

Ook voor het onderhoud van uw koivijver

Perfect Vijver zal niet alleen uw koivijver installeren, maar verzorgt ook het onderhoud van de vijver. Koivijvers hebben vrijwel constant onderhoud nodig omdat er geen planten in de koivijver overleven. 

Wanneer er een bestaande vijver in uw tuin ligt en u wilt dit aanpassen of uitbreiden, dan kunnen wij dit gemakkelijk combineren met nieuwe materialen. Ook met het onderhoud en vervanging van uw vijverpomp, filters en andere accessoires kunnen wij u helpen.

Ervaring

Perfect Vijver: de specialist in vijvers

Perfect Vijver zorgt al meer dan 15 jaar voor de vijver in uw tuin. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van vijvers. Momenteel hebben we al meer dan 200 vijvers door heel Nederland geïnstalleerd!

Onze specialisten zijn dagelijks bezig met vijvers en hebben ruime ervaring en expertise. Pluk hier uw voordeel van en laat uw vijver ontwerpen en installeren door Perfect Vijver.

Ik ben dol op koi karpers en dankzij Perfect Vijver heb ik nu mijn eigen koivijver!
Wilt u ook uw koivijver door onze specialisten laten aanleggen?