Gemengde vijver

Perfect Vijver is de specialist op het gebied van het aanleggen van gemengde vijvers.

Gemengde vijver door Perfect Vijver

In een gemengde vijver bevinden zich zowel planten als vissen. Hierdoor heeft deze soort vijver een filtersysteem nodig. Dit systeem zorgt ervoor dat de afvalstoffen van de vissen worden gefilterd en het water helder blijft. Vijvers met zowel vissen als planten trekken de meeste natuur aan. Perfect Vijver zorgt voor de aanleg van uw gemengde vijver.

De voordelen van een vijver door Perfect Vijver

  • Een prachtige vijver met de beste waterkwaliteit
  • Voor iedere gewenste vijver, wij leveren maatwerk
  • Al meer dan 15 jaar ervaring
  • Goede service en installatie
Gemengde vijver

Een gemengde vijver in uw tuin

Een gemengde vijver bestaat uit zowel planten als vissen. Vissen die goed passen in een gemengde vijver zijn onder andere gouvissen, sarasas, shubunkins en goudwindes. Als u koi of karperachtige vissen wilt plaatsen, zorg er dan voor dat de planten in uw gemengde vijver zijn afgedekt. Deze vissen eten namelijk planten. In de gemengde vijver houdt de zuurstofplant het water helder en het is dan ook de belangrijkste waterplant voor deze soort vijver. Gemengde vijvers dienen voorzien te zijn van een filtersysteem en vragen om onderhoud. 

Perfect Vijver kan u helpen met een passend advies en vijverplan voor uw gemengde vijver. U kunt er voor kiezen om uw vijver zelf aan te leggen of de specialisten van Perfect Vijver dit voor u te laten doen. Wilt u ook een passend advies?
 

Vul onze online advies tool in
Voordelen

De voordelen van een gemengde vijver

Wilt u een gemengde vijver en zo nog meer kunnen genieten van uw tuin? Met het advies en de installatie van Perfect Vijver geniet u van tal van voordelen.

  • U kunt genieten van de natuur en de vissen in uw vijver.
  • Dankzij een filtersysteem heeft uw gemengde vijver een perfect klimaat.
  • Perfect Vijver geeft u een passend advies voor uw tuin.
  • Perfect Vijver zorgt voor aanleg van de gemengde vijver.
  • Perfect Vijver maakt gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen.
Ontwerp

Een passend advies voor uw gemengde vijver

Als u uw vijver wilt laten aanleggen door Perfect Vijver is het aanbevolen om hier een vijverplan voor te laten maken. Hierin geven wij een passend advies voor uw tuin en bekijken we de soort vijver die u wilt laten aanleggen en uw wensen.

Onderhoud

Ook voor het onderhoud van uw gemengde vijver

Perfect Vijver zal niet alleen uw gemengde vijver installeren, maar verzorgt ook het onderhoud van de vijver.

Wanneer er een bestaande vijver in uw tuin ligt en u wilt dit aanpassen of uitbreiden, dan kunnen wij dit gemakkelijk combineren met nieuwe materialen.

Ervaring

Perfect Vijver: de specialist in vijvers

Perfect Vijver zorgt al meer dan 15 jaar voor de vijver in uw tuin. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van vijvers. Momenteel hebben we al meer dan 200 vijvers door heel Nederland geïnstalleerd!

Onze specialisten zijn dagelijks bezig met vijvers en hebben ruime ervaring en expertise. Pluk hier uw voordeel van en laat uw vijver ontwerpen en installeren door Perfect Vijver.

Ik wilde altijd al een mooie vijver met vissen in mijn tuin. Perfect Vijver heeft deze fantastisch geïnstalleerd!
Wilt u ook uw gemengde vijver door onze specialisten laten aanleggen?