Laat uw vijver aanleggen door Perfect Vijver

Perfect Vijver is de specialist op het gebied van vijvers aanleggen

Vijver aanleggen door Perfect Vijver

Met een vijver van Perfect Vijver bent u verzekerd van een professioneel aangelegde vijver met de beste waterkwaliteit. U kunt genieten van de natuurlijke sfeer in uw tuin. Of u nu een natuurlijke, gemengde, koi- of zwemvijver wilt, bij Perfect Vijver bent u aan het juiste adres.

  • Een prachtige vijver met de beste waterkwaliteit
  • Voor iedere gewenste vijver, wij leveren maatwerk
  • Al meer dan 15 jaar ervaring
  • Goede service en installatie

Advies op maat

Wij voorzien u graag van een advies op maat. Vul hieronder uw gegevens in voor een passend advies voor uw vijver.

m3
Advies op maat
Vijver aanleggen

Laat uw vijver aanleggen door Perfect Vijver

Wilt u ook genieten van al het leven in en rondom uw vijver? Het geluid van een waterval of een kabbelend beekje geeft rust na een lange dag hard werken. Of neemt u liever een duik in een mooie, heldere en op natuurlijke wijze gefilterde zwemvijver? Zelf een vijver aanleggen is vaak een forse klus. Daarom is het belangrijk dat er professioneel te werk wordt gegaan. Met de specialisten van Perfect Vijver kunt u er zeker van zijn dat uw vijver professioneel wordt aangelegd.

Perfect Vijver maakt gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen om uw vijver te verwezenlijken. Wilt u ook uw vijver laten aanleggen in uw tuin?
 

Vraag een offerte aan
Ontwerp

Een passend advies voor uw vijver

Als u uw vijver wilt laten aanleggen door Perfect Vijver is het aanbevolen om hier een vijverplan voor te laten maken. Hierin geven wij een passend advies voor uw tuin en bekijken we de soort vijver die u wilt laten aanleggen en uw wensen. Bij Perfect Vijver heeft u verschillende vijver mogelijkheden zoals een natuurlijke, planten-, koi- of zwemvijver. Wilt u ook een passend advies voor uw tuin? Vul dan bovenstaande tool in.

Pompen

De juiste vijverpomp

Vijverpompen zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Ze zorgen voor watercirculatie van het water in uw vijver, waardoor het water beter zuurstof opneemt. Daarnaast wordt het vervuilde water naar de filters gepompt en kunnen er gemakkelijk fonteinen, beeklopen of watervallen gecreëerd worden.
 

Bekijk hier alle informatie over vijverpompen
Filters

Filtersystemen voor uw vijver

Met een vijverfilter zorgt u voor een schone vijver met gezond water voor uw vissen. Voor vissen is het belangrijk dat het water gefilterd wordt omdat er anders een troebele vijver met ongezond water ontstaat. Vervuiling van uw vijver kan ontstaan door de vissen, maar ook door tuinafval zoals bladeren. Bijna alle vijvers hebben een filterinstallatie nodig, zeker als er vissen in zwemmen. Een vijver zonder filter is alleen mogelijk als er veel zuiverende planten aanwezig zijn, geen of nauwelijks vissen in zwemmen en de vijver niet in de zon ligt.
 

Bekijk hier alle informatie over vijverfilters
Onderhoud

Ook voor het onderhoud van uw vijver

Perfect Vijver zal niet alleen uw vijver installeren, maar verzorgt ook het onderhoud van de vijver.

Wanneer er een bestaande vijver in uw tuin ligt en u wilt dit aanpassen of uitbreiden, dan kunnen wij dit gemakkelijk combineren met nieuwe materialen. Ook met het onderhoud en vervanging van uw vijverpomp, filters en andere accessoires kunnen wij u helpen.

Ervaring

Perfect Vijver: de specialist in vijvers

Perfect Vijver zorgt al meer dan 15 jaar voor de vijver in uw tuin. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van vijvers. Momenteel hebben we al meer dan 200 vijvers door heel Nederland geïnstalleerd!

Onze specialisten zijn dagelijks bezig met vijvers en hebben ruime ervaring en expertise. Pluk hier uw voordeel van en laat uw vijver ontwerpen en installeren door Perfect Vijver.

Dankzij Perfect Vijver geniet ik nu dagelijks van onze prachtige vijver!
Wilt u ook uw vijver laten aanleggen door onze specialisten?